Zaaksystemen in Beeld

4 maart 2021

Zaaksystemen in Beeld

Vrijwel elke overheidsorganisatie houdt zich momenteel bezig met digitaal en zaakgericht werken. Iedere gemeente heeft daarvoor een eigen aanpak en een ander systeem. Om inzicht te geven in de leveranciers, oplossingen en diensten gericht op het zaakgericht werken, organiseert KBenP een jaarlijks event.

Ook in 2021 organiseert KBenP een LIVE! zaakgericht werken event: LIVE!2021. Gezien de huidige situatie rondom Covid-19 is dit event in 2021 anders dan voorgaande jaren. Het event gaat volledig digitaal. De nadruk komt te liggen op het geven van live demo’s waar interactie plaats kan vinden met de toeschouwers. Wat niet verandert aan het event is dat systemen nog steeds centraal staan en dat het een inspirerende dag wordt.

Centric is één van de deelnemers; ben jij er ook bij? Samen met het programma “Aan de slag met de Omgevingswet”, onze klanten en onze partners, doen wij veel ervaring op met nieuwe mogelijkheden. Deze ervaring delen wij graag. Ook laten we je zien hoe modern zaakgericht werken in zijn werk gaat. Graag tot ziens bij Zaaksystemen in Beeld LIVE! 2021.

Organisatie

Organisator: KBenP Zaakgericht Werken

Doelgroep: Oriënterende overheid

Doel: Een bredere kijk op het nu en de toekomst van zaakgericht werken.

Locatie: Online

Website: systemeninbeeld.nl/live-2021