Jaarcongres Vereniging BWT Nederland

Aandacht voor Omgevingswet en Wet op de kwaliteitsborging

Jaarcongres Vereniging BWT Nederland

De Vereniging BWT Nederland organiseerde ook dit jaar weer het Jaarcongres VBWTN voor haar leden en voor iedereen die werkzaam is op het gebied van Bouw- en Woningtoezicht (BWT). Op 10 oktober werden de deelnemers bijgepraat over de vele ontwikkelingen op het gebied van BWT. Natuurlijk was er veel aandacht voor de Omgevingswet. Meer over deze dag lees je op: www.vereniging-bwt.nl

Op het jaarcongres waren ook veel gebruikers aanwezig van Centric VTH-software. Namens Centric waren Jeroen van Amersfoort (Business Development Manager) en Ronald van Plateringen (Product Owner) aanwezig als bezoeker. De Omgevingswet wordt op dit moment vaak nog gezien als doorontwikkeling en uitbreiding van de Wabo. Wij wisselen hier graag met je over van gedachten.

Naast de Omgevingswet was er ook veel aandacht voor de Wet op de kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). De precieze impact van de Wkb is nog onduidelijk, maar waarschijnlijk brengt ook deze wet grote veranderingen met zich mee voor de werkwijze van gemeenten.

Wil je weten wat Centric voor de Omgevingswet en Wet op de kwaliteitsborging kan betekenen of wil je hierover van gedachte wisselen? Neem contact met ons op!