Leveranciersdemonstraties

VNG en Aan de slag met de Omgevingswet

Leveranciersdemonstraties

De Omgevingswet wordt digitaal ondersteund door het Digitaal Stelsel Omgevingswet. Overheden moeten zelf zorgen voor de tijdige en betrouwbare digitale aansluiting. Daarbij is goed werkende software van groot belang.

Om overheden te ondersteunen bij de softwareverwerving, contractverlenging, aansluiting, oefenen en implementatie van de Omgevingswet, organiseren Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en Aan de slag met de Omgevingswet leveranciersdemonstraties. Tijdens deze online demonstraties toont Centric en andere leveranciers hun aanbod voor Omgevingswetsoftware. U heeft ook de mogelijkheid vragen te stellen.

De leveranciersdemonstraties vinden plaats op 13, 14, 15 en 18 januari 2021. Voor elke demonstratie is 1,5 uur gereserveerd.

Deelname is gratis.

Leveranciersdemonstratie Centric

Voor meer dan 50 gemeenten wist Centric reeds de aansluiting te maken met de landelijke voorziening van het Digitale Stelsel Omgevingswet.

Wat komt er kijken bij een succesvolle implementatie van onze Omgevingswetsoftware? Hoe compleet is de Centric oplossing en hoe werkt het in de praktijk? We laten het je graag live zien en delen graag onze ervaringen tot nu toe.

Organisatie

Organisator: VNG en Aan de slag met de Omgevingswet

Doelgroep: Implementatiemanagers, ICT-managers, informatieadviseurs, inkopers, gebruikersvertegenwoordigers en projectleiders bij overheidsorganisaties en uitvoeringsorganisaties die Omgevingswetsoftware hebben geselecteerd of dat nog moeten doen.

Doel: Overheden ondersteunen bij de softwareverwerving, aansluiting, oefenen en implementatie van de Omgevingswet.

Locatie: Virtueel via Teams

Website: AanDeSlagmetdeomgevingswet.nl/Leveranciersdemonstraties