Centric Partners

Samen maken we het mogelijk

Centric Partners

Ben je binnen jouw organisatie betrokken bij de voorbereidingen richting de inwerkingtreding van de Omgevingswet en het uitvoeren van taken onder deze wet? Sta je nog aan het begin van deze zoektocht of ben je al gestart? Zoek je partners die antwoorden kunnen geven op je vragen, die ervaring hebben en goede oplossingen bieden? Ons team van samenwerkende partners helpen je van A tot Z naar de Omgevingswet.

Om je volledig te ontzorgen werkt Centric samen met aansprekende partners en startups. Voor iedere uitdaging bieden we ondersteunende diensten en hebben we passende samenhangende oplossingen. Zo bent je verzekerd van een goede start met het opstellen en implementatie van: het omgevingsplan, toepasbare regels, integraal zaakgericht werken, nieuwe geoptimaliseerde VTH-processen, digitale dienstverlening aan inwoners en (3D-) visualisaties.

Bij het gebruik van de oplossingen, de afname van diensten en de contacten met de samenwerkende partners maakt Centric het je gemakkelijk doordat wij de regie van je overnemen. Dit zorgt ervoor dat je slechts één aanpreekpunt hebt voor de producten en diensten van zowel Centric als die van onze partners.

Logo Antea Group
Logo Tercera
Nedgraphics logo
Berkeleybridge logo
Geodan logo
Furban logo 2
Vinx logo 320
Logo Decos Join
Digi Eplan