Show & Tell sessies

Iedere eerste dinsdag van de maand

Show & Tell sessies

Veel rond de Omgevingswet en de Wkb is nog in beweging. Wij zorgen er voor dat je als klant meebeweegt. De komende tijd is een periode waarin Nederland overschakelt naar de Omgevingswet in zijn volle breedte. Om klanten te ontzorgen bij deze transitie ontwikkelen we Centric Leefomgeving de komende jaren flink door, waarbij de laatste inzichten uit de praktijk en rond de realisatie van het DSO, ons richting geven.

We horen graag welke ontwikkelingen voor jouw organisatie van belang zijn en wanneer. Hoe moet bepaalde functionaliteit volgens jou werken, wat vind je van nieuw opgeleverde functionaliteit en hoe ervaar je de ondersteuning vanuit Centric? Met deze inbreng ontwikkelen we Centric Leefomgeving in co-creatie. Voor Centric is het belangrijk om feedback te krijgen, ook ten aanzien van de functionaliteit die al gerealiseerd is en de geleverde dienstverlening. We nodigen je van harte uit voor de Show & Tell sessies en waarderen je inbreng.

Namens ons Omgevingswet team zien wij jou en je collega’s graag bij de Centric Leefomgeving Show & Tell sessies.

Show & Tell sessies

Doelgroep: Alle organisaties die werken met één of meerdere Centric VTH-oplossingen

Doel: Geïnformeerd en betrokken zijn en richting geven aan de doorontwikkeling

Datum: elke eerste dinsdag van de maand
Tijd: 10:00 tot 12:00 uur

Via Webinar: na aanmelding ontvang je de link naar de webinar

Aanmelden:
* drie werkdagen voor aanvang
* via het hiernaast weergegeven aanmeldformulier
* onderwerpen die je graag wilt behandelen

Met de ‘Centric Leefomgeving Show & Tell sessies’ ben je geïnformeerd en betrokken. Je hebt direct invloed op doorontwikkelingen, je bent op de hoogte van de actuele stand van zaken en je hebt een beeld hoe andere klanten invulling geven aan de Omgevingswet.

Aanmeldformulier

*velden zijn verplicht.

Wij respecteren je privacy

Door het invullen van de gegevens geeft je Centric toestemming om je te benaderen. Wij gebruiken de gegevens alleen voor genoemd doel en verstrekken deze niet aan derden. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacyverklaring.