Centric Leefomgeving

standaard en persoonlijk

Centric Leefomgeving

Klanten hebben met Centric Leefomgeving zelf de regie, doordat ze de vrijheid hebben processen, brieven en controlelijsten aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Om klanten snel op weg te helpen heeft Centric Leefomgeving een zaakgerichte, op de Omgevingswet afgestemde, inrichting die je direct kunt gebruiken. De inrichting van Centric Leefomgeving pas je naar eigen inzicht in je eigen tempo aan op de behoefte van de organisatie.

Soepele overgang

Voor een soepele overgang van de huidige wetgeving naar de Omgevingswet, is Centric Leefomgeving ook ingericht om de huidige werkzaamheden voort te zetten volgens de Wabo en de verordeningen. Doordat klanten hun huidige zaaktypecatalogus (ZTC) kunnen overnemen en gebruiken in Centric Leefomgeving, blijft de impact van de migratie naar Centric Leefomgeving beperkt.

Persoonlijk

Je opent de browser en surft naar Centric Leefomgeving. Omdat je al aangemeld bent binnen je organisatie, weet Centric Leefomgeving wie je bent, wat je volgt en ga je verder waar je de laatste keer gebleven was. Elke gebruiker heeft zijn eigen unieke gebruikerservaring doordat Centric Leefomgeving voorziet in een rol-, context-, taak-, plaats- en apparaat-specifieke benadering.

De functionaliteit en informatie die geboden wordt, past bij het profiel van de gebruiker. Het profiel beschrijft je rol binnen de organisatie en de werkzaamheden die bij deze rol passen. Hiermee heb je alle functionaliteit en informatie beschikbaar die ertoe doet en word je niet ‘gehinderd’ door irrelevante zaken.

Conform GEMMA

Centric Leefomgeving heeft een zaakgerichte, op de Omgevingswet afgestemde, inrichting die je direct kunt gebruiken. Centric Leefomgeving is ontwikkeld conform het Informatiemodel Zaaktypen (ImZTC) en het Informatiemodel Zaken (RGBZ). Zaaktypen zijn standaard ingericht en organisaties voeren alle processen zaakgericht uit. Hiermee bent je als organisatie voorbereid op de door de Omgevingswet gewijzigde vergunningprocedure en zorg je ervoor dat initiatiefnemers binnen de nieuwe wettelijke termijnen een samenhangend besluit krijgen.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem contact met ons op.