Centric Leefomgeving en ValidSign

Verbeter je ondertekenproces op alle fronten

Centric Leefomgeving en ValidSign

Een goede digitale handtekening is een volwaardige elektronische variant van een handgeschreven handtekening. De handtekening bestaat uit elektronische gegevens die aan een digitaal document zijn gekoppeld inclusief een gekwalificeerd certificaat. Dit certificaat is een digitaal kenmerk dat onlosmakelijk is verbonden met het oorspronkelijke document.

Met Centric Leefomgeving werk je zaakgericht. Door de integratie met ValidSign voer je binnen het zaakgerichte proces nu ook het digitaal ondertekenproces uit. Als eindgebruiker hoef je slechts de ‘onderteken’-taak aan te klikken en de rest gaat vanzelf. Het te ondertekenen document wordt hiermee geopend en wordt conform het ondertekenproces digitaal en gekwalificeerd ondertekend. Vanzelfsprekend ondersteunt ValidSign zaken als e-mail notificatie, two factor authentication en ondertekenen via je smartphone.

De digitale handtekening oplossing met ValidSign zorgt ervoor dat de zaakafhandeling niet stagneert en documenten gemakkelijk, snel en gekwalificeerd ondertekend worden.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem contact met ons op of bekijk de informatie op www.ValidSign.nl